Beauty voor Face Webwinkel is een online store van Karaja Make-up. U kunt bij ons terecht voor diverse make-up producten voor het gezicht, ogen, lippen en nagels.

Vanaf onze locatie verzenden wij bestellingen naar onze klanten of naar een andere gewenste locatie binnen Nederland. Naast de standaard pakketkosten binnen Nederland, bieden wij ook de mogelijkheid om bestellingen op uw “eigen risico” te leveren. De verzendkosten van een bestelling “op eigen risico” zijn dan afhankelijk van de grootte en gewicht en worden verzonden in luchtkussenenveloppen. U kunt er ook voor kiezen om een bestelling in Maassluis af te halen en contant te betalen. Daarnaast kunt u bij ons gratis gebruiken maken van ideal of bankoverschrijving.

Wilt u een bestelling gratis afhalen dan zullen wij, zodra de bestelling gereed is, een afspraak met u maken voor het afhalen van de bestelling.

Bij ons staat service voorop.

 

Beauty 4 Face Visagie is meer dan een webshop van Karaja Make-up. Het is een bedrijf dat zich richt op visagie, maar dan met name op de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Wij bieden daarom ook veel verschillende diensten aan op uw gewenste locatie zoals; het aanbrengen van Bruidsmake-up, Workshops en Fotoshoot Make-up.
Voor ons is visagie meer dan het aanbrengen van make-up, het is een vakgebied waarbij de sterke kanten van het gezicht worden geaccentueerd en de minder sterke kanten van het gezicht worden gecamoufleerd of gecorrigeerd.

Veel vrouwen dragen make-up, maar waarom kiezen vrouwen ervoor om make-up te dragen? Om hun natuurlijke schoonheid te vergroten, ze worden fysiek meer aantrekkelijker of het geeft hen meer vertrouwen.
Een vrouw met mooie ogen gebruikt een eyeliner om haar ogen meer op te laten vallen of een mascara om haar wimpers voller en langer te laten lijken. Na een nacht van weinig slaap kan een concealer gebruikt om de donkere kringen onder de ogen te verdoezelen. De zichtbare vlekjes, ongelijke kleuren, puistjes en enkele littekens in het gezicht kunnen verdoezeld en verborgen worden met de juist toegepaste make-up. Een jonge vrouw gebruikt make-up om meer volwassen te lijken een oudere vrouw gebruikt make-up om weer een jeugdigere look te krijgen. Of make-up wordt gewoon gebruikt voor de leuk.

Het aanbrengen van make-up levert in alle situaties altijd een positieve bijdrage aan het uiterlijk!

Beauty 4 Face Visagie kan jou helpen om de juiste aanbrengtechnieken van producten op het gebied van make-up te verbeteren. Door dit toe te passen met de make-up producten van Karaja weet je de juiste look te vinden die bij jouw persoonlijkheid en leeftijd past.