U kunt bij ons kosteloos gebruik maken van iDeal.
Met deze betaalmethode kunt u vertrouwd, veilig, snel en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via uw eigen bank.Indien gewenst kunt u per bankoverschrijving betalen, u maakt in dat geval het totaalbedrag vooraf over.
Wij zullen u, na ontvangst van de betaling, de benodigde gegevens toesturen.Kiest u ervoor om uw bestelling zelf af te halen, zonder extra kosten,
dan is het mogelijk om uw bestelling bij afhalen contant te betalen.Als klant uit Belgie kunt u bij ons kosteloos gebruik maken van Bancontact / Mister Cash.
Met deze betaalmethode kunt u vertrouwd, veilig, snel en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen via uw eigen bank.

Wij verzenden altijd met PostNL en indien gewenst met track & tracé nummer.
De standaard verzendkosten binnen Nederland voor pakketpost incl. track & tracé nummer bedragen €6,95 per bestelling. Wij kunnen ook “op eigen risico” versturen in luchtkussenenveloppen, binnen Nederland, afhankelijk van het product zijn de verzendkosten hiervoor €2,95 of €3,95.
Wij adviseren wel bij grotere hoeveelheden gebruik te maken van standaard pakketpost binnen Nederland.
De standaard verzendkosten naar Belgie voor aangetekende pakketpost incl. track & tracé nummer bedragen €14,95 per bestelling.
Verzending naar Belgie kan ook op eigen risico, neem hiervoor contact met ons op.

 

Wanneer de afstand niet verder is dan 10 kilometer bij het leveren van diensten dan berekenen wij geen reiskosten door. Als dit niet het geval is dan wordt er € 0,25 per kilometer aan u doorberekend. Eventuele extra kosten in overleg.