Idun Duo Concealer

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,95
IDUN Minerals Duo Concealer camoufleert onmiddellijk fijne lijntjes, oneffenheden, onvolkomenheden en verkleuringen met de unieke dubbele tint die perfecte aanpassing van de tint mogelijk maakt.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
72022 Manviol / Light Brown

72023 Lövkoja / Dark

72024 Kaprifol Kaprifol / Extr Light

72025 Ringblomma / Green-Orange
Idun Duo Concealer - Beauty 4 Face Visagie

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

€ 25,95

Details

Omschrijving
Blend en vervaag met een tint op maat gemaakt tot in perfectie.
De IDUN Minerals Duo Concealer camoufleert onmiddellijk fijne lijntjes, oneffenheden, onvolkomenheden en verkleuringen met de unieke dubbele tint die perfecte aanpassing van de tint mogelijk maakt om onberispelijk bij de huid te passen.
De crèmige formules, verrijkt met verzorgende en beschermende ingrediënten, zitten in een compact doosje met een ingebouwde spiegel.

Gebruik
Breng met de IDUN Minerals Concealer Brush de crèmige textuur aan op de te behandelen zones en vervaag tot een egaal resultaat met vederlichte streken.
Creëer een kleurmix op maat door de twee tinten te mengen tot de tint gevonden is die perfect bij de huidskleur past of gebruik de tinten afzonderlijk voor een lichter en donkerder effect.
Indien gewenst kan je de IDUN Minerals 2-in-1 Pressed Powder & Foundation, Translucent Matifying Mineral Powder Tuva, Translucent Illuminating Mineral Powder Tilda of Loose Matifying Mineral Powder Tora gebruiken voor een mooie afwerking.

Extra informatie

Leverbaar vanaf Nee
Brievenbuspost 3.45
Pakketpost 6.95