Bruidsmake-up

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 99,00
Perfect aangebrachte make-up voor jouw grote dag!

De prijs is incl. proefmake-up.In de productbeschrijving onderaan de pagina kunt u meer informatie vinden over Bruidsmake-up


Bruidsmakeup - beauty4face.nl

Meer afbeeldingen

Datum selecteren
 :  

* Verplichte velden

€ 99,00

Details

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!!!!
Naast het zoeken naar een geschikte locatie, sprankelende trouwjurk en trouwringen moet jouw kapsel en make-up perfect zitten voor de mooiste dag uit je leven.

Het vinden van de juiste bruidsmake-up is niet makkelijk.
En op dat gebied kan ik je perfect helpen bij een natuurlijk mooie uitstraling waarbij jij je ook lekker voelt, want de make-up moet heel de dag blijven zitten en de kleuren moeten passen bij de jurk, contouren van je gezicht, bruidsboeket en kapsel.

Beauty 4 Face Visagie werkt daarom uitsluitend met professionele make-up producten en materialen die ook bijvoorbeeld gebruikt worden voor fotoshoots en modeshows.
Wil je gebruik maken van bruidsmake-up dan begin ik altijd eerst met een afspraak om proefmake-up te maken.
Tijdens deze afspraak worden de stijl- en kleurwensen besproken en aan de hand van uw persoonlijke uiterlijke kenmerken, voorkeuren en uw bruidskleding zal ik een passend advies geven over de te gebruiken stijl en kleuren.
Wanneer de proefmake-up naar uw zin is, dan wordt dat vastgelegd op jouw persoonlijke stijlkaart. In de stijlkaart wordt de stijl, kleuren en materialen vastgelegd.

Op de trouwdag kom ik langs met de persoonlijke stijlkaart naar de gewenste locatie en zal ik binnen 45 tot 75 minuten jouw bruidsmake-up verzorgen, zodat het er exact zo uitziet als wij samen hebben afgesproken tijdens de proefmake-up.
Naast de bruidsmake-up bestaat er ook een mogelijkheid om bruidsgastenmake-up te verzorgen voor uw (schoon)moeder, zusje(s), schoonzusje(s), bruidsmeisje(s), vriendin(nen) en nichtje(s).

Tip: Heb je al een kapper voor je bruidskapsel of een fotograaf om deze momenten vast te leggen?
Ik werk samen met diverse kapsalons en fotografen.
Voor een definitieve datum, tijd en locatie zullen wij contact met u opnemen.

Let op: Indien de afstand niet verder is dan 30 kilometer dan berekenen wij geen reiskosten door. Als dit niet het geval is dan wordt er € 0,25 per kilometer aan u doorberekend. Eventuele extra kosten in overleg.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Bruidsgastenmake-up

Bruidsgastenmake-up

€ 35,00