Ik ben Michelle, make-up artist, freelance visagist en eigenaresse van Beauty 4 Face Visagie en Karaja webwinkel.

Beauty 4 Face Visagie ben ik gestart doordat ik altijd interesse in make-up heb gehad. Tijdens mijn studie had bijbaantje in de parfumerie/drogisterij en hier heb ik altijd de adviserende rol en het klantcontact als zeer prettig ervaren. Na mijn afgeronde HBO Commercieel Economie kon ik hier geen afscheid van nemen en ben ik gaan werken in de make-up en luxe parfumerie.
Door de jaren heen heb ik met veel plezier vele vrouwen mogen adviseren op het gebied van make-up met de daarbij behorende aanbrengtechnieken, zodat iedere vrouw elke dag met minimale inspanning het maximale uit het mooie van haar gezicht kan halen. De vele positieve reacties hebben daardoor ook voor een goede klantrelatie gezorgd. Helaas heb ik nooit mijn volledige voldoening hieruit kunnen halen.

Met Beauty 4 Face Visagie wil ik mijn horizon verbreden op het gebied van make-up. Ik richt mij onder andere op persoonlijk make-up advies, bruidsmake-up, workshops en andere werkzaamheden. Tevens ben ik in te huren als freelancer en om de uitdaging nog wat groter te maken, verkoop ik ook het mooie, Italiaanse make-up merk Karaja via de webshop.

Ik wil jou leren om het mooie van je gezicht te accentueren, zodat jij er natuurlijk mooi uit ziet met jouw eigen make-up of met de make-up producten van Karaja.